Seteaza descrescator

Produse Total 3

Automatizarea unui generator de curent

 

     Automatizarea unui generator de curent poarta mai multe denumiri : Panou AAR, LTS (Load Transfer Switch) , Panou ATS (Automatic Transfer Switch) . In urmatorul articol va vom explica cum functioneaza un generator automatizat in momentul caderii curentului si importanta in sine a automatizarii .

     De obicei, curentul care alimenteaza consumatorii dumneavoastra provine de la furnizorul local de energie electrica. In momentul unei probleme cu tensiunea, curentul generat de generatorul dumneavoastra de curent poate fi transferat catre consumatorii electrici manual sau automatic prin intermediul unui comutator de transfer.

     Acest comutator are grij...

Citeste mai mult
0 Comentarii | Posted in Informatii Generatoare By System Administrator

Cum creeaza electricitate un generator ? Cum functioneaza generatoarele ?

 

          Generatoarele sunt aparate utile care furnizeaza energie electrica in timpul unei pene de curent si previn discontinuitatea activitatilor normale zilnice sau a business-ului dumneavoastra . Generatoarele sunt disponibile in diverse configuratii electrice si fizice, pentru utilizarea intr-un numar vast de domenii.

          In urmatoarele sectiuni vom arunca o privire la cum functioneaza un generator, componentele sale principale si modul de lucru al generatorului ca si sursa de avarie / back-up in domeniul rezidential cat si industrial.

               Cum functioneaza un generator?

          Un generator electri...

Citeste mai mult
0 Comentarii | Posted in Informatii Generatoare By SuperGeneratoare

De ce sa cumperi un generator de curent  ? Sursa independenta de curent sau de back-up

 

Sunt numeroase motive pentru persoane fizice sau firme sa detina propriul generator de curent folosit ca sursa de curent independenta sau in cazul penelor de curent. Generatoarele electrice ofera un nivel crescut de siguranta pentru nevoia dumneavoastra zilnica sau pentru afacere asigurand o sursa de curent neintrerupta .Inconvenienta unei pierderi de curent este rar observata pana cand sunteti afectat de o pana de curent serioasa.

 

Sursa de curent tip back-up pentru rezidente

Persoanele fizice pot evita inconvenienta unor pene de curent in 2015 prin cumpararea unui generator electric de dimensiuni mai mici...

Citeste mai mult
0 Comentarii | Posted in Informatii Generatoare By SuperGeneratoare
Seteaza descrescator

Produse Total 3