De ce sa cumperi un generator de curent  ? Sursa independenta de curent sau de back-up

 

Sunt numeroase motive pentru persoane fizice sau firme sa detina propriul generator de curent folosit ca sursa de curent independenta sau in cazul penelor de curent. Generatoarele electrice ofera un nivel crescut de siguranta pentru nevoia dumneavoastra zilnica sau pentru afacere asigurand o sursa de curent neintrerupta .Inconvenienta unei pierderi de curent este rar observata pana cand sunteti afectat de o pana de curent serioasa.

 

Sursa de curent tip back-up pentru rezidente

Persoanele fizice pot evita inconvenienta unor pene de curent in 2015 prin cumpararea unui generator electric de dimensiuni mai mici.Curentul electric este vital pentru mentinerea in functiune a consumatorilor dumneavoastra zilnici : lumina din casa, echipamentele electronice, echipamentele de uz casnic, aerul conditionat si sistemele de securitate. Dezavantajul de a nu avea curent poate nu este observat in propriile economii ci in siguranta si bunastarea familiei dumneavoastra.

Casele si rezidentele mici au nevoie de o sursa de curent de avarie relativ mica, de obicei intre 5 si 10 kW . SuperGeneratoare va ofera posibilitatea sa achizitionati astfel de generatoare de curent la preturi atractive de pana in 10,000 RON . Case cu suprafete mai mari ( peste 500 m² ) vor avea nevoie de o putere mai mare, dar in continuare pretul va fi foarte accesibil pentru dumneavoastra tinand cont de beneficiile de a detine propria sursa de alimentare.

 

Sursa de curent independenta pentru afaceri

Ca si proprietar de afacere, un generator de curent industrial ofera un nivel crescut de siguranta pentru a tine afacerea dumneavoastra functionand fara intrerupere. Din fericire, decizia de a cumpara un generator diesel este usor de realizat prin efectuarea unor calcule financiare de baza :

  • intai, trebuie sa stiti cati bani produce afacerea dumneavoastra pe o baza zilnica ; se iau in calcul numai veniturile care depind strict de sursa de alimentare : telefoane, computere, echipamente de procesare, utilaje, etc ;

  • mai departe, adaugati in calcul orice echipament de capital sau mijloc fix care depinde de sursa de curent pentru a-si mentine valoarea ( de ex. bunuri perisabile) ; trebuie deasemenea sa nu uitati de costurile care sunt asociate unui start-up sau oprirea procesului de fabricatie; din cauza caderilor de tensiune, aceste costuri pot fi foarte costisitoare ;

  • la sfarsit, adunati toate aceste costuri si le inmultiti cu numarul penelor de curent pe care le aveti in fiecare an ; veti obtine pierderile de exploatare anuale din cauza pierderilor de curent; impartind costul generatorului la aceste pierderi potentiale veti determina de cati ani e nevoie pentru a amortiza pretul care-l platiti pentru generatorul dumenavoastra de curent.

Nu doar costurile ar trebui sa fie singurul factor in achizitionarea unui grup electrogen.Un alt avantaj de a avea o sursa de curent continua este capacitatea de a oferi afacerii dumneavoastra continuitate in nevoia necesara de electricitate. Generatoarele pot oferi protectie impotriva fluctuajelor de tensiune din reteaua electrica si pot proteja aparatele electrice sensibile si alte mijloace de capital de care dispuneti de a se defecta neasteptat. Aceste bunuri in care dumneavoastra ati investit bani la achizitionare au nevoie de curent consistent de calitate pentru a functiona in parametri optimi.

Utilizatorii finali pot beneficia de asemenea de capacitatea de a se proteja impotriva conditiile de piata extrem de volatile. Cand se opereaza intr-o perioada de folosinta bazata strict de pretul pe care-l platiti la furnizorul dumneavoastra de energie electrica pe kW , avand un generator de curent poate deveni un avantaj impotriva concurentei dumneavoastra.

Cand / daca pretul unui kW creste peste un nivel acceptabil, posesorii unui generator de curent se pot muta pe sursa de curent continua furnizata de acesta pentru o mai mare putere economica.

 

Putere maxima sau putere continua

Alte facilitati individuale sau de afaceri necesita alimentare continua sau constanta pentru perioade mari de timp, in locatii indepartate. Acestea sunt cazurile unde se depinde cel mai mult pe un generator electric pentru a furniza puterea necesara. Sunt dese situatiile unde exista cazuri cand zona unde este nevoie de curent este foarte departe de reteaua electrica sau unde pretul pe kW este foarte mare, sau pur si simplu unde clientii nostri fac o alegere personala sa-si genereze singuri curentul de care au nevoie.

Puterea continua este definita ca o sursa de curent ce ofera energie pentru 8-12 ore zilnic. Aceasta este tipica de exemplu pentru o afacere ca si minatul unde este nevoie de curent continuu, pentru toate schimburile.

Generatoarele de curent electric au o varietate de utilizare enorma atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice. Ele pot oferi mult mai mult decat alimentarea cu energie de rezerva in cazul unei situatii de urgenta. Sursa de alimentare continua este necesara in zonele indepartate ale tarii unde reteaua electrica nationala nu ajunge sau este nesigura.

Echipa SuperGeneratoare va ofera cea mai variata gama de generatoare electrice diesel sau pe benzina specifice nevoilor dumneavoastra. Sunati-ne la 0728 36 36 29 si va oferim consultanta specializata, preturi distribuitor cat si transpor gratuit oriunde va aflati!

Participam la concepere, realizam proiectul si efectuam intretinerea instalatiilor. Echipamentele instalate de noi functioneaza cu mare succes in numeroase domenii : grupuri electrogene benzina, diesel si gaz , solutii complete pentru curent care asociaza grupuri electrogene cu UPS-uri .

Grupurile electrogene comercializate si montate de noi sunt produse conform standardelor IOS9000 si IOS4000, oferind astfel garantia calitatii. Echipele noastrede montaj sunt formate din personal certificat ANRE ( Autorizatia de Reglementare in domeniul Energiei), ce le asigura si atesta statutul de specialisti in executie si proiectarea sistemelor electrice .