Cum cumpar

Ca sa puteti lansa o comanda pe SuperGeneratoare.ro, aveti la dispozitie doua moduri : COMANDA PE SITE si COMANDA TELEFONICA . Mai jos va prezentam detaliile fiecarei optiuni .

COMANDA PE SITE

Selectarea produselor dorite

In momentul cand ati gasit produsul pe care doriti sa-l achizitionati, apasati pe butonul de Adauga in cos. Veti fi dus automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi .  Aici aveti optiunea sa vedeti produsele existente in cosul dvs de cumparaturi, puteti modifica cantitatile dorite sau sa renuntati la unele produse. La fiecare modificare, apasati pe butonul Actualizeaza  cosul. Daca doriti sa va intoarceti la site pentru a adauga alte produse in cos, apasati butonul Continua Cumparaturile.

Informatii expediere

O data ce v-ati hotarat asupra comenzii, apasati butonul Finalizeaza comanda.  Puteti trimite comenzi atat ca si utilizatori inregistrati (va trebui sa creati un cont sau sa va logati in unul existent) . La Nume si adresa , in functie de statutul de persoana fizica sau juridica, completati campurile necesare. Ca si Metoda de plata aveti doua optiuni, Plata ramburs daca doriti achitarea comenzii la primirea coletului sau OP / Transfer bancar unde va punem la dispozitie factura proforma in vederea efectuarii platii.

Finalizarea comenzii

Dupa ce ati selectat metoda de plata dorita si ati fost de acord cu Termenii si Conditiile noastre, apasati butonul de Finalizeaza comanda pentru a putea trece la pasul urmator.

COMANDA TELEFONICA

Puteti suna de Luni pana Vineri intre 08 - 20 iar Sambata intre 10 - 14 la 0728 36 36 29 si unul din consultantii nostrii de vanzari va vor oferi consultanta gratuita in alegerea unui generator si se va ocupa de preluarea comenzii.