Despre noi

Energen company      Energen company

         

          Echipa SuperGeneratoare, lucrand sub ENERGETIKA PROJECT AG SRL  este specializata in a oferi solutii pentu producerea de energie in functie de exigentele clientilor.  Suntem o companie cu capital privat romanesc cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Putem echipa grupurile electrogene in functie de preferinte cu cea mai variata gama de motoare diesel : Perkins, Deutz, Volvo Penta, Cummins, Mitsubishi, MTU, John Deere,Scania, Doosan, Iveco, Ricardo.

          Participam la concept, realizam proiectul si efectuam intretinerea instalatiilor. Echipamentele instalate de noi functioneaza cu mare succes in numeroase domenii: centre de date, birouri si banci, supermarketuri, sanatate, telecomunicatii, productie, hoteluri si restaurante, comert.

          Obiectivul nostru principal este satisfactia clientului cu oferte de solutii personalizate, in vederea asigurarii furnizarii energiei electrice cu solutiile propuse de noi, solutii competitive care sa raspunda nevoilor dumneavoastra de energie electrica, in spiritul respectului fata de mediul inconjurator .

          Grupurile electrogene comercializate si montate de noi sunt produse conform standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 8528-1:2015, OHSAS 18001:2007, oferind astfel garantia calitatii. Echipele noastre de montaj sunt formate din personal certificat ANRE (Autorizatia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei), care le asigura si atesta statutul de specialisti in executie si proiectarea sistemelor electrice .

         Reusim sa imbinam calitatea de top a produselor vandute cu servicii pe masura cerintelor dumneavoastra, clientii nostri beneficiind de consultanta de specialitate, servicii rapide de transport, instalare si punere in functiune , service in garantie si post-garantie la cel mai inalt nivel .

SC Energetika Project AG SRL
CUI RO 37333675
J40/4660/2011
Sos. Andronache, Nr. 55, Sector 2, Bucuresti
Banca : Banca Transilvania - Lipscani
Cont : RO70BTRLRONCRT03214124