Service si mentenanta generatoare de curent

Divizia service Supergeneratoare.ro este mereu în pas cu nevoile clienților săi, astfel că pentru echipamentele ce nu se pot transporta, reparațiile se realizează la sediul beneficiarului.
Service generatoare                                   Service generatoare

Service-ul mobil intervine rapid şi eficient, fie că este vorba de şantiere, locuințe sau exploatări petroliere. Pentru acest gen de intervenţii specializate, autoutilitarele firmei sunt complet dotate ca ateliere mobile.

Divizia de service Supergeneratoare.ro oferă, pe lângă asistenţă tehnică calificată, servicii de punere în funcțiune și întreținere, intervenții rapide în caz de urgență si timp de reactie de maxim 8 ore oriunde pe teritoriul Romaniei.

Va oferim servicii de monitorizare si control de la distanta a grupurilor energene prin GSM sau Ethernet. Monitorizarea este vitala atunci cand este necesar urmarirea in timp real a functionarii echipamentului.

Aproximativ 90% din reparațiile realizate asupra generatoarelor de curent electric pot fi prevenite, motiv pentru care divizia de SERVICE MOBIL oferă posibilitatea realizării unui contract de mentenanță preventivă grupuri electrogene, prin intermediul căruia beneficiați de:

-diagnoza computerizata
-contractul cu service-ul aduce beneficii notabile, precum intervenție rapidă dar și un discount de care beneficiati în calitate de client Supergeneratoare.ro;
-echipă tehnică cu calificare cu experienţă;
-serviciu 24/24 de ore, 365 de zile pe an;
-fără costuri suplimentare;
-prin intermediul mentenanței preventive aveti un control mai bun asupra costurilor, astfel că verificările realizate în mod periodic, înainte de apariția unei probleme grave, va scutesc de cheltuieli neprevăzute. De cele mai multe ori, simpla verificare a echipamentului poate duce la prevenirea unei probleme care să va afecteze afacerea.

Asteptam cu interes cererile d-voastra la service@supergeneratoare.ro tel: 0728 36 36 29 , www.supergeneratoare.ro/service-generatoare/ .